Nieuwsoverzicht

Financiële situatie Progress tweede kwartaal 2022
9 augustus 2022

Ondanks een flink verlies op de beleggingen ging de actuele dekkingsgraad van Progress in het tweede kwartaal van 2022 met 10%-punt omhoog. De oorzaak hiervan ligt aan de kant van de verplichtingen: deze daalden door een verdere stijging van de rente.

Lees Meer
Stel u kandidaat voor het Verantwoordingsorgaan!
7 juni 2022

In oktober houden wij verkiezingen voor zowel het Verantwoordingsorgaan (VO) van kring Progress als van kring Forward. De zittingstermijn van de huidige VO's loopt dan af.

Een VO geeft ieder jaar een oordeel over het handelen van de Raad van Bestuur van het Unilever APF en over de beleidskeuzes die zij heeft gemaakt ten aanzien van de eigen Kring. Het bestuur legt hiermee in feite verantwoording af.

U kunt zich nu kandidaat stellen voor het Verantwoordingsorgaan kring Progress!

Lees Meer
Financiële situatie Progress eerste kwartaal 2022
28 april 2022

Ondanks een verlies op de beleggingen ging de actuele dekkingsgraad van Progress in de eerste drie maanden van 2022 met 12%-punt omhoog. De oorzaak van deze forse stijging was een daling van de verplichtingen doordat de rente meer dan verdubbelde. Deze kwam voor het eerst in drie jaar boven de 1% uit. Opvallend was ook de forse stijging van de zogenoemde ‘TBI-dekkingsgraad’ (de ondergrens voor een volledige pensioenverhoging).

In de eerste drie maanden van 2022 ging de actuele dekkingsgraad van Progress met 12%-punt omhoog. Deze forse stijging werd veroorzaakt doordat de rente meer dan verdubbelde. Deze kwam hiermee voor het eerst in drie jaar boven de 1% uit.

Lees Meer
Interview Jeroen Delsink
28 april 2022

In de zomer van 2021 is Jeroen Delsink, als niet-uitvoerend bestuurslid namens de werkgever, toegetreden tot het bestuur van het Unilever Pensioenfonds. Jeroen werkt sinds 1985 bij Unilever en is momenteel Reward manager Benelux & Nordics.

Lees Meer
Financiële situatie Progress eind 2021
3 februari 2022

In het laatste kwartaal van 2021 steeg de actuele dekkingsgraad van Progress naar 150%. Over heel 2021 kwam deze stijging uit op 22%-punt. Een nog sterkere ontwikkeling was het afgelopen jaar te zien in de beleidsdekkingsgraad.

Lees Meer