Nieuwsoverzicht

Gedeeltelijke indexatie voor gepensioneerden
26 november 2020

De pensioenen van pensioengerechtigden en gewezen deelnemers kunnen volgend jaar niet volledig volgens onze doelstelling worden verhoogd. Bij zowel Progress als Forward is vanwege de financiële situatie alleen een gedeeltelijke indexatie mogelijk.

Lees Meer
Pensioenen actieven gedeeltelijk verhoogd
26 november 2020

De opgebouwde pensioenen van Unilever-medewerkers worden volgend jaar niet volledig verhoogd met de stijging van de cao-lonen. Een gedeeltelijke indexatie is wel mogelijk, bij zowel Forward als Progress. 

Lees Meer
Eerste resultaten onderzoek verantwoord beleggen en risicohouding
26 november 2020

533 actieven en 610 gepensioneerden hebben de vragenlijst ingevuld. Uit de eerste resultaten blijkt dat zij zich bovengemiddeld betrokken voelen bij het onderwerp ‘beleggen’, maar dat zij niet zo goed op de hoogte zijn van ons beleggingsbeleid en de resultaten daarvan.

Lees Meer
Twaalfde plek Progress op ranglijst duurzame fondsen
26 november 2020

Op de jaarlijkse VBDO-ranglijst voor verantwoord beleggen bezet Progress de 12e plaats (vorig jaar 11e). De kring kreeg een eervolle vermelding vanwege de prima prestatie als medium groot fonds.

Lees Meer
Verhuisbericht Unilever Pensioenfonds
26 november 2020

Sinds juli 2020 hebben wij een nieuw bezoekadres in Rotterdam. Wij zijn (terug)verhuisd van deBrug op de Nassaukade naar het hoofdkantoor op het Weena. Ons kantoor bevindt zich op de 3e etage.

Lees Meer