Nieuwsoverzicht

Forse pensioenverhoging voor Progress-gepensioneerden en gewezen deelnemers
25 november 2021

Dankzij financieel herstel wordt het Progress-pensioen op 1 januari volledig volgens de doelstelling verhoogd. Door de hoge inflatie krijgen pensioengerechtigden en gewezen deelnemers op 1 januari de hoogste indexatie sinds 2003

Lees Meer
Progress-pensioen van actieven stijgt volledig mee met cao-lonen
24 november 2021

Dankzij financieel herstel wordt het opgebouwde Progress-pensioen op 1 januari volledig volgens de doelstelling verhoogd. Bovendien is bij Progress een zogenoemde ‘inhaalindexatie’ mogelijk.

Lees Meer
Interview Liesbeth Galesloot, nieuwe voorzitter Unilever Pensioenfonds
23 november 2021

“De overgang naar het nieuwe pensioenstelsel moet op een evenwichtige manier worden gemaakt, met als hoofddoel een goede pensioenregeling voor alle belanghebbenden!”

Lees Meer
Unilever Pensioenfonds 15e op ranglijst duurzame fondsen
22 november 2021

Progress is als 15e geëindigd op de jaarlijkse duurzaamheidsranglijst van de 50 grootste Nederlandse pensioenfondsen. Forward is qua belegd vermogen te klein om aan de vergelijking deel te nemen, maar heeft hetzelfde duurzaam beleggingsbeleid als Progress.  

Lees Meer
AOW-leeftijd nog een jaar langer op 67 jaar
22 november 2021

De AOW-leeftijd wordt vijf jaar van tevoren vastgesteld. Voor iedereen die is geboren vóór 1 oktober 1960 staat die leeftijd nu vast op 67 jaar of eerder. Ben je geboren op of na 1 oktober 1960? Dan kan de AOW-leeftijd nog stijgen. 

Lees Meer