Nieuwsoverzicht

Uw pensioen in drie scenario's
28 november 2019

Wellicht kijkt u wel eens op MijnPensioenoverzicht.nl. Deze site geeft u een totaaloverzicht van al uw pensioenen en de AOW, dus inclusief uw Unilever-pensioen. Sinds september van dit jaar staat er iets nieuws op de website.

Lees Meer
Dekkingsgraden vertonen dalende lijn
27 november 2019

Onlangs is het besluit genomen om de pensioenen van gepensioneerden per 1 januari 2020 te verhogen. De financiële situatie van zowel Progress als Forward bleek voldoende om dat volledig volgens onze doelstellingen te kunnen doen. Of dat volgend jaar nog steeds zo zal zijn, is zeer de vraag. De dekkingsgraden vertoonden het afgelopen jaar namelijk een dalende lijn.

Lees Meer
Volledige indexatie voor gepensioneerden
26 november 2019

Ieder jaar in november besluit het Bestuur van het Unilever-pensioenfonds over het verhogen van de pensioenen. Besloten is om alle pensioenen volledig volgens de doelstelling te verhogen. Dit betekent voor pensioengerechtigden en gewezen deelnemers (oud-Unilever-medewerkers) van Progress en Forward per 1 januari 2020 een pensioenverhoging van 1,73%.

Lees Meer
Interview Hedda Renooij
24 oktober 2019

Hedda Renooij (1967) is op 1 september 2019 Rob Kragten opgevolgd als algemeen directeur en uitvoerend bestuurslid van het Unilever pensioenfonds. In dit interview maken we kennis met haar.

Lees Meer
Ranglijst duurzame fondsen
23 oktober 2019

Progress is ­teruggezakt van de 8e naar de 11e plaats op de VBDO-ranglijst voor verantwoord beleggen. In de sub-ranking van kleine pensioenfondsen staat Progress op de 2e plaats.

Lees Meer