Naderen pensioendatum

Met pensioen gaan is een grote verandering in uw leven. Al is het alleen maar omdat uw inkomen wijzigt. Het Progress Pensioen biedt u een aantal keuzes waardoor u uw pensioen kunt afstemmen op uw persoonlijke situatie.

In de pensioenplanner kunt u via drie verschillende routes uw keuze bepalen. U kunt gebruik maken van de keuzehulp, waar u de vier pensioenkeuzes stap voor stap krijgt uitgelegd. Maar u kunt ze ook direct en zonder uitleg maken. Of wilt u eerst weten hoeveel u netto nodig hebt en uw pensioenkeuzes op dat inkomen afstemmen? Dat kan ook. Hoe u de pensioenplanner ook gebruikt, u ziet steeds in enkele stappen wat de gevolgen zijn van uw keuzes, ook voor uw netto pensioen. Klik hier om direct naar de pensioenplanner te gaan. U kunt daar u veilig inloggen met uw DigiD.

In onze folder Met Pensioen lichten wij de pensioenkeuzes toe. Verder informeren wij u daar over een aantal andere zaken, zoals de pensioenbetaling, de AOW en ons indexatiebeleid. U vindt de folder Met Pensioen en het Pensioenkeuzeformulier onder ‘Documenten’.